Persoonlijk Leiderschap Na Politiek

Persoonlijk Leiderschap Na Politiek

  • 18 apr 0

Je hebt invloed op je (toekomstige) carrière!

Persoonlijk Leiderschap Na Politiek is een Pre-APPA traject, bedoeld voor ervaren bestuurders en politici, zowel landelijk als lokaal. Een programma waarin politici, die in de tweede helft van hun ambtstermijn zitten en nog een korte periode te gaan hebben voor de verkiezingen, willen vooruitblikken op toekomstige veranderingen. Politici die daarbij verantwoordelijkheid nemen voor hun carrière, nieuwsgierig blijven, zelfvertrouwen ontwikkelen en willen nadenken over nieuwe mogelijkheden. Dit Pre APPA traject is een individueel programma, aangevuld met groepsonderdelen.

Wij van LoopbaanNaPolitiek staan als onafhankelijk bureau in ieder geval voor en direct na uw vertrek uit uw ambt voor u klaar! Via onderstaande link kunt u de volledige Pre-APPA folder downloaden.

> Brochure Persoonlijk Leiderschap Na Politiek (.pdf)

Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
Hallo, waar kan ik je mee helpen??