Hoe werkt de begeleiding bij LoopbaanNaPolitiek?

Hoe werkt de begeleiding bij LoopbaanNaPolitiek?

Succesvolle begeleiding

Als enig onafhankelijk landelijk outplacement bureau voor politiek ambtsdragers, weten wij dat er een loopbaan is na de politiek. In recente jaren hebben meerdere Wethouders, Burgemeesters, Gedeputeerden, Tweede Kamerleden en Waterschapsbestuurders via onze begeleiding  een succesvolle doorstart van hun carrière gerealiseerd.

Na uw vertrek als politiek ambtsdrager – het APPA-traject

Als politiek bestuurder beschikt u over een groot netwerk. Een aanzienlijk deel van dat netwerk is echter sterk verbonden met de politieke functie en valt weg als u uit het ambt stapt.

Uw coach begeleidt u tijdens het proces van reflectie tot netwerken naar een concrete nieuwe functie om een succesvolle doorstart van uw loopbaan en carrière te garanderen.

LoopbaanNaPolitiek organiseert voor u een (grotendeels individueel) traject dat bestaat uit intensieve, professionele begeleiding naar een nieuwe (betaalde) functie in combinatie met persoonlijke ontwikkeling op maat. Naast uw vaste coach worden, indien nodig of gewenst, diverse experts ingezet.

In grote lijnen zien we dan de volgende onderdelen:

  1. Voortraject – gezamenlijk een PvA maken etc etc
  2. Reflectie en Regie
  3. Executive Assessment
  4. Personal Branding
  5. Toezichthouden
  6. Netwerken
  7. Expertiseplekken
  8. Bemiddeling
  9. Natraject – Coaching 2 jaar en Alumni

Het kan zijn dat u een eigen bedrijf wilt starten. LoopbaanNaPolitiek beschikt over voldoende expertise om u te begeleiden bij het opzetten van uw eigen onderneming. Wij ondersteunen en adviseren u vanaf de conceptfase tot aan de bepaling van uw product of dienst en het bepalen van de juiste rechtsvorm, de noodzakelijke financieel basis en marketing om uw product of dienst kenbaar te maken (“in de markt te zetten”).

Voor meer informatie over ons APPA-traject kunt u vrijblijvend contact opnemen met Roeland Doornbosch.

U bent nog politiek ambtsdrager – het Pre-APPA traject

Maar ook als u nog politiek ambtsdrager bent is het verstandig om na te denken over uw carrière na de politiek. Wij hebben daarvoor een speciaal traject, het Pre-APPA traject. Dit is bedoeld voor ervaren bestuurders en politici, zowel landelijk als lokaal, die verantwoording willen nemen voor hun carrière. U leest daar alles over in onze speciale Pre-APPA brochure.

Voor meer informatie over ons Pre-APPA traject kunt u vrijblijvend contact opnemen met Rendert Algra.

Contact opnemen?

Relevante links

Meer weten over APPA?
Neem vrijblijvend contact op!

Roeland Doornbosch
Roeland Doornbosch

    
06 – 46 44 27 29

Meer weten over Pre-APPA?
Neem vrijblijvend contact op!

Rendert Algra
Rendert Algra   
                   

    
06 – 51 60 22 20

Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
Hallo, waar kan ik je mee helpen??