Eigen onderneming starten

Eigen onderneming starten

Het starten van een eigen onderneming of management en advies praktijk is een van de veel gehoorde opties na een politieke carrière. Vaak horen wij interesse in Mediation, Coaching, interim management, adviesbureau binnen het publieke domein. En wilt u zzp-er worden, een BV  oprichten of zich inkopen bij een bestaand bedrijf? U zult dan altijd na moeten denken over uw positionering ten opzichte van andere ondernemers.

Wij besteden daarom in ons traject met mensen die nadenken over een eigen bedrijf dan ook altijd veel aandacht aan personal branding. Daarnaast komen marketing en beeldvorming in de markt uitgebreid aan de orde. Het is belangrijk dat u de bedrijfsvorm kiest die het beste bij u past. Het is dus zaak om heel goed te weten wat u te bieden heeft en wie uw doelgroep is.

Wij helpen u dan ook vanaf de eerste oriëntatie, branding en marketing tot en met het binnen halen van betaalde opdrachten. Waar mogelijk zetten wij ons netwerk in om u te helpen de eerste inkomsten te genereren.

Contact opnemen?

Meer weten?

Roeland Doornbosch, eigen onderneming en pre appa
Roeland Doornbosch

    
06 – 46 44 27 29

Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
Hallo, waar kan ik je mee helpen??