Pre-APPA

Pre-APPA

Voor wie?

Persoonlijk Leiderschap Na Politiek is een Pre-APPA traject. Het is bedoeld voor wethouders en colleges die over de helft van hun periode heen zijn. Vaak nog een relatief korte periode voor de verkiezingen hebben. Het is ook bedoeld voor wethouders die in een persoonlijk programma vooruit willen blikken op toekomstige veranderingen. En voor politici die daarbij zelf verantwoordelijkheid willen nemen voor hun carrière. Ze willen daarbij nieuwsgierig blijven, zelfvertrouwen ontwikkelen en nadenken over nieuwe mogelijkheden.

Inhoud

Persoonlijk Leiderschap Na Politiek is een coachings- en trainingsprogramma voor politieke bestuurders en volksvertegenwoordigers. Je wordt hierin uitgedaagd je comfortzone te verlaten en ontwikkelingsgericht aan de slag te gaan. Daarbij is het uitgangspunt het maximaal benutten van de invloed die je hebt op je functioneren in je huidige politieke functie in relatie tot je toekomstige carrière. Dit helpt om na je politieke functie snel elders aan de slag te komen. Daardoor hoef je zo kort mogelijk van de APPA uitkering gebruik te maken.

Meer informatie over ons Pre-APPA programma

Het programma bestaat uit individuele gesprekken aangevuld met groepselementen en netwerkbijeenkomsten. Wilt u meer weten download dan de brochure.


Contact opnemen?

Meer weten?


Felicitas Crutzen   
                   

    
06 – 33 09 40 16


Roeland Doornbosch

    
06 – 46 44 27 29

Start gesprek
Wat kunnen wij voor je doen?
Hallo, waar kan ik je mee helpen??